Gallery


Latest topics
» Imitrex Weight
Thu Aug 04, 2011 9:09 pm by Guest

» Buy generic cialis online now
Thu Aug 04, 2011 7:46 pm by Guest

» Blu-ray to iPad Ripper take Blu ray DVD movies as far as something iPad
Thu Aug 04, 2011 9:20 am by Guest

» benefits of taking fish oil
Wed Aug 03, 2011 10:44 pm by Guest

» Dating aribic guys. Keanu reeves who is he dating.
Wed Aug 03, 2011 9:41 pm by Guest

» Где лучше купить картридж?
Wed Aug 03, 2011 7:25 pm by Guest

» It's so great that you share this with us
Wed Aug 03, 2011 5:54 pm by Guest

» Effect On Caffeine Heart Rate
Wed Aug 03, 2011 5:19 pm by Guest

» Вот купила samsung scx 3207....
Wed Aug 03, 2011 11:08 am by Guest

» the best hentai manga the best hentai movie
Wed Aug 03, 2011 9:00 am by Guest

» Где лучше заправить картридж?
Wed Aug 03, 2011 8:44 am by Guest

» Drug Preparation Methods
Tue Aug 02, 2011 7:37 pm by Guest

» Samsung SCX 4623F Где прошить ....
Tue Aug 02, 2011 1:55 pm by Guest

» best fish for health
Tue Aug 02, 2011 6:04 am by Guest

» EdmefoWkes
Tue Aug 02, 2011 4:49 am by Guest

» Buying cheap TRAMADOL in Tempe
Tue Aug 02, 2011 3:06 am by Guest

» check-up
Tue Aug 02, 2011 1:39 am by Guest

» Cheap Skate Osiris Shoes
Mon Aug 01, 2011 9:54 pm by Guest

» Insurance
Mon Aug 01, 2011 3:13 pm by Guest

» luton pokoje do wynajecia
Mon Aug 01, 2011 8:48 am by Guest

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 18 on Tue Jul 02, 2013 6:16 am
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Terima kasih Tuan Pajus!

View previous topic View next topic Go down

Terima kasih Tuan Pajus!

Post by Admin on Sun Jan 25, 2009 12:56 pm

Selamat datang Pajus kehadiran saudara di alu2kan utk memeriahkan lagi forum ini, forum ini masih baru dan banyak yg tidak begitu sempurna..forum ini sebenarnya di tubuhkan sebagai satu wadah perkongsian maklumat dan info2 terkini mengenai hal ehwal paranormal, mistik dan psikik..dan di harap pada masa akan datang forum ini akan menjadi database kepada semua peminat2 paranormal sebagai satu tempat rujukan kepada sebarang permasalahan alam mistik. sebab itulah forum ini tidak menyediakan platform utk persembangan politik, agama dan isu2 kesukuan yg di kuatiri akan menimbulkan semangat tidak muhibah antara satu sama lain.

Selain dari perbualan paranormal dan sewaktu dgnnya..pengendali forum juga sedar akan kebosanan forumer seandainya tiada masa utk relax langsung apa lagi ruang utk bergurau2 sedikit..maka dari itu kami menyediakan ruangan kedai kopi utk forumer mengutarakan sebarang cerita atau apa saja..asalkan tidak membabitkan politik, agama dan suku2 tertentu yg terdapat di malaysia.

dari itu sekali lagi kepada tuan Pajus dan semua forumer yg menyertai mistikforum..saya ucapkan terima kasih dan selamat berforum..mistikkkkkkk.. Very Happy

P/S: Mengenai tuan alpha..pada awal penubuhan forum ini memang pihak kami ada melantiknya sebagai mod berdasarkan pengalaman dan kepakarannya dan hal ehwal paranormal, bagaimana pun menyedari yg beliau banyak komitment membabitkan tugas2 'Mod' maka beliau telah pun mengundur diri dan hanya sekali sekala saja akan hadir di sini.

_________________
Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

Admin
Administrator
Administrator

Number of posts : 125
Reputation : -1
Registration date : 2009-01-07

View user profile http://asiamistik.forumotion.net

Back to top Go down

sebagai pembaca seja bah ni tuan

Post by Pazus Kolizan on Mon Jan 26, 2009 10:13 am

aku cuma mo jadi sebagai sahabat dan study di,aik...semalam dan kemarin aku tengok Editboard.com..pagi ni mistik pula.... Shocked

apa pun sa mo mengatahui lebih mendalam bah tentang paranormal ni..aku pun belum seberapa faham sangat..apa tu piskik,mistik,dll Question

harap dengan kehadiran forum ni sa dpt pengalaman yg banyak... cheers

Pazus Kolizan
New User
New User

Number of posts : 2
Reputation : 0
Registration date : 2009-01-25

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum